Echipa Piedone USL: Claudiu-Andrei Tanasescu Echipa Piedone USL: Claudiu-Andrei Tanasescu Echipa Piedone USL: Claudiu-Andrei Tanasescu

Scrisoare către alegători

Stimate locuitor al sectorului 4,

Ma numesc Andrei Tanasescu, candidat la functia de deputat din partea USL pentru Colegiul 16 din sectorul 4, Bucuresti.

Stiu, ati tot primit astfel de mesaje. Unele de la persoane care au facut ceva pentru comunitate. Altele, de la persoane care v-au ignorat constant, dar isi amintesc o data la 4 ani sa va transmita cat de important este votul dvs pentru ei. Pe acestia cred ca, pe 9 decembrie, ii veti ignora si dumneavoastra. Pe buna dreptate.

Eu, pana in acest an, nu am facut politica. Ca fiecare dintre dumneavoastra, am invatat, am muncit si mi-am cladit o familie.

Acum, dupa ce am invatat ce inseamna munca cinstita si responsabilitatea concreta, cred ca este momentul sa fac mai mult si pentru cei langa care m-am format, pentru locuitorii sectorului 4.

Stiu, singur nu poti face mare lucru. Dar eu nu sunt singur. Am alaturi de mine un prieten si un model de forta si eficienta, primarul Cristian Popescu-Piedone, alaturi de care voi sutine proiectele si doleantele dvs. pentru un sector curat, frumos si sigur dintr-un Bucuresti  european.

Am multe de invatat de la Cristian Popescu Piedone.  Si voi invata. Am proiecte concrete pentru Sectorul 4 şi vreau să le pun în aplicare alături de dumneavoastra şi de primarul Piedone.

Voi sustine din punct de vedere legislativ toate initiativele care vor conduce la  cresterea bunastarii  cetatenilor sectorului 4 si la consolidarea  gradului de civilizatie in acest sector.

Pentru ca stiu ca v-ati saturat de vorbe goale, va comunic concret masurile pe care le voi initia si sustine in calitatea mea de deputat:

  1. reabilitarea scolilor;
  2. fluidizarea traficului;
  3. gestionarea problemei cainilor comunitari – TREBUIE REZOLVATA!
  4. construirea de noi locuri de parcare;
  5. intarirea sigurantei publice;
  6. imbunatatirea iluminatului stradal;
  7. marirea cotei bugetare alocate primariei sectorului 4 prin depunerea de amendamente concrete si punctuale la Legea Bugetului de Stat, astfel incat in urmatorii 2 ani, Primaria sectorului 4 sa beneficieze de un buget direct proportional cu numarul de locuitori.

Totodata, voi promova o politica sociala pentru si in folosul locuitorilor sectorului 4. In Parlament ma voi lupta pentru indexarea anuala a pensiilor cu indicele real al inflatiei si cresterea alocatiei pentru copii de la 42 lei lunar la 60 lei lunar.

In egala masura, voi sustine proiectele care vor duce la scaderea somajului, prin angajarea persoanelor trecute de 40 de ani.

Nu sunt promisiuni. Sunt obiective pe care mi le asum si pe care am convingerea ca, alaturi de dumneavoastra, de Cristian Popescu Piedone si de Uniunea Social Liberale, le pot indeplini.

Din 9 decembrie 2012 vom porni impreuna catre aceste obiective.

Am încredere că, alături de dumneavoastră şi cu ajutorul lui Dumnezeu, vom avea realizari concrete, vizibile, adevarate  pentru colegiul 16, sectorul 4, pentru români şi viitorul nostru al tuturor.

Vă mulţumesc pentru timp si incredere!

Leave a Reply