Echipa Piedone USL: Claudiu-Andrei Tanasescu Echipa Piedone USL: Claudiu-Andrei Tanasescu Echipa Piedone USL: Claudiu-Andrei Tanasescu

Program politic USL, echipa Tanasescu – Piedone

Principalele obiective edilitare asumate de echipa USL Sector 4.

 

Anveloparea şi reabilitarea tuturor blocurilor

Anveloparea şi reabilitarea termică a tuturor blocurilor din colegiul 16 reprezintă cea mai importantă solicitare edilitară a cetăţenilor. Îndeplinirea acestui obiectiv s-a dovedit dificilă în sectorul 4 pentru un primar şi un senator care făceau parte, până în anul 2012, din Opoziţie: adeseori, banii publici au fost blocaţi de puterea PDL din raţiuni politice.

 

Foto bloc refacut

 

În plus, colectarea bugetară a sectorului 4 este încă mult inferioară unor sectoare cu sedii de agenţi economici majori, care plătesc impozite ridicate.

În ciuda acestor obstacole, preluarea guvernării de către USL a adus o deblocare imediată a fondurilor pentru reabilitare termică, zeci de blocuri intrând în regim de urgenţă în programul de reabilitare.

Până în anul 2016, fiecare bloc din colegiul 16 va fi reabilitat la standarde occidentale.

 

Modernizarea tuturor pieţelor, şcolilor şi a parcurilor dintre blocuri

 

Enumerate pietele – program de modernizare

 

Foto piata colegiul 16

 

Scolile şi grădiniţele din colegiul 16 vor intra intr-un amplu program de de modernizare şi refacere, lucrari care vor fi finanţate inclusiv din europene.

Foto scoala/gradinita din colegiul 16.

Parcul Tineretului, Parcul Lumea Copiilor, Parcul Carol – spaţii de recreere de nivel occidental

Lucrările la noul parc Lumea Copiilor au fost în mare măsură finalizate, acesta devenind un reper la nivelul Capitalei. Parcul Tineretului face, la rândul său, obiectul unui amplu proces de refacere, urmând să devină cel mai important punct de atracţie pentru copiii din Bucureşti.

Impreuna cu primarul Piedone ma voi implica activ in dezvoltarea constanta a zonelor de agrement din colegiul 16 (sectorul 4).

Foto parcul copiilor

 

Parcare pentru fiecare maşină

Trasarea locurilor de parcare a fost gândită de primarul Piedone încă din anul 2009 astfel încât, prin simpla eficientizare a spaţiului existent, fiecare maşină să beneficieze de propriul loc de parcare. Problemele încă existente urmează a fi soluţionate prin ridicarea unor parcări supraetajate în principalele zone cu sarcini auto.

Foto parcare

20 de grădiniţe şi creşe noi

In sectorul 4 există o reală criză a locurilor în grădiniţe şi creşe. Prin folosirea inteligentă a banilor europeni şi a bugetelor existente, astăzi, graţie modernizării şi lărgirii vechilor centre, precum şi prin deschiderea unor unităţi noi, accesul copiilor în grădiniţe a devenit mai uşor, urmând ca în mandatul 2012-2016 să se continue programul de dezvoltare.

FOTO GRADINITA MODERNIZATA